sanazcatering

کباب کوبیده

طرز تهیه: ۵۰۰ گرم گوشت راسته گوساله و ۵۰۰ گرم قلوه گاه گوسفند را مخلوط کرده و دو، سه بار چرخ میکنیم. دو عدد پیاز متوسط را رنده میکنیم، آب پیاز را میگیریم و با گوشت چرخ کرده خوب مخلوط میکنیم. نمک و فلفل به اندازه لازم و دلخواه اضافه میکنیم و خوب خوب ورز میدیم. حدود دو ساعت در یخچال میزاریم بعد از یخچال در میاریم و سیخ میزنیم برای سیخ زدن باید کف دستها رو خیس کنیم. دقت کنید که مقدار گوشت در هر سیخ خیلی مهمه که کم و زیاد نباشه. هر سیخ حدود ۱۰۰ گرم گوشت لازم داره تا کباب خوبی از آب در بیاد. اگه خیلی کمتر باشه کباب سفت میشه و میسوزه اگر خیلی بیشتر باشه گوشت از سیخ می ریزه و خوب هم پخته نمیشه. در آخر کره اب شده و زعفران دم کرده را مخلوط کرده و موقع سرو کمی روی کباب ها میمالیم. نوش جان

sanazcatering

کشک بادمجان

طرز تهیه: برای حدود شش نفر: یک کیلو بادمجان را سرخ میکنیم و کنار میزاریم. سیصد گرم گوشت را با پیاز و سیر و نمک و فلفل و زردچوبه می پزیم. حالا یک پیمانه برنج را با آب گوشتی که باقی مونده میزاریم بپزه تا کاملا نرم شه. دو عدد پیاز بزرگ را خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم تا کاملا طلایی شه. دو بوته سیر را هم خرد کرده و سرخ میکنیم. حالا گوشت، برنج و بادمجان و نصف سیر داغ و نصف پیاز داغ را با هم مخلوط کرده و با گوشت کوب برقی خوب میکوبیم. مواد را درون یک قابلمه میریزیم و یک پیمانه کشک که قبلا بهش آب اضافه کردیم و بیست دقیقه جوشوندیم به مواد اضافه میکنیم و میزاریم با کشک حدود نیم ساعت با حرارت ملایم بپزه باید مواظب باشید ته نگیره. بعد در ظرف مورد نظر میریزیم و با پیاز داغ، نعنا داغ، سیر داغ و کشک تزیین میکنیم. نوش جان

sanazcatering

زرشک پلو

طرز تهیه: برای چهار نفر، چهار پیمونه برنج خیس میکنیم. بسته به سلیقتون رون یا سینه مرغ را برای هر نفر دو تکه در نظر میگیریم. برای هر دو تکه مرغ یک عدد پیاز کوچیک را حلقه ای کرده و کف تابه میچینیم دو حبه سیر هم‌ میندازیم. و یک عدد فلفل دلمه و یکی دو تا هویج را حلقه کرده روی پیاز ها میچینیم بعد نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه اضافه میکنیم و در تابه را میزاریم تا مرغ با حرارت ملایم بپزه.بعد از پختن باز هم بنابر سلیقتون یا مرغها را ریش ریش میکنیم یا درسته نگه میداریم. من سینه های مرغ را ریش ریش کردم و رون مرغ رو درسته گذاشتم یعنی نصف ته چین، رون مرغ درسته قرار داره. حالا برای ته چین :دو پیمانه ماست، دو عدد تخم مرغ، سه قاشق غذا خوری روغن و سه قاشق غذا خوری کره آب شده، کمی نمک و سه قاشق غذا خوری زعفران آب شده و دم شده را با هم خوب مخلوط میکنیم. برنج را آبکش میکنیم بعد درون مواد ته چین میریزیم خوب هم میزنیم و کف قابلمه را چرب میکنیم و بعد برنج را کف قابلمه میریزیم و روش مرغها را میزاریم و کمی زرشک تفت داده شده روی مرغها میریزیم بعد بقیه برنج را روی مرغها میریزیم و کمی برنج را فشار میدیم و میزاریم روی حرارت ملایم تا یک ساعت بمونه. بعد ته چین را از قابلمه تو دیس برمیگردونیم و روی ته چین را با زرشک و خلال پسته و هر چی خودتون دوست دارین که با این غذا هماهنگ باشه تزیین میکنیم. نوش جان

sanazcatering

بروکلی پنیری

طرز تهیه: برای تهیه این پیش غذا برای هر نفر یک‌ پیمانه کلم بروکلی در نظر میگیریم. بروکلی ها را خوب شسته و در آبی که در حال جوشیدنه میریزیم کمی نمک اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه میزاریم آب پز بشه بعد آبکش میکنیم و بلافاصله آب سرد روش میگیریم تا سبز بمونه حالا در ظرف مورد نظر میریزیم و روش و پر از پنیر موزارلا یا پنیر چدار و یا مخلوطی از هر دو میکنیم. بعد درون فر یا مایکروفر میزاریم در حدی که پنیر آب بشه کافیه و پیش غذامون آمادس نوش جان

sanazcatering

مرغ پرتقالی

طرز تهیه: نیم کیلو سینه مرغ را به اندازه دلخواه برش میزنیم و با دو عدد پیاز متوسط خرد شده با ۵۰ گرم کره سرخ میکنیم تا رنگ پیاز ها طلایی شه و مرغها خوب سرخ شه بعد نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه اضافه میکنیم و در آخر دو لیوان آب پرتقال به مرغ اضافه میکنیم، در اینجا اگه دوست داشتیم خورشت کمی ملس شه یک عدد هم لیمو ترش اضافه میکنیم و میزاریم روی حرارت ملایم تا خورشت خوب جا بیفته و آبش غلیظ شه. خورشت را در ظرف میکشیم و روش برای تزیین از نصف پیمانه زرشکی که با کمی کره تفت دادیم و زعفران زدیم و خلال پسته استفاده میکنیم. این مقدار تقریبا برای چهار نفر کافیه و با برنج سرو میشه. نوش جان

sanazcatering

رولت گوشت

طرز تهیه: برای چهار نفر، نیم کیلو گوشت چرخ کرده را با دو عدد پیاز متوسط رنده شده مخلوط میکنیم. اگر پیاز زیادی آب داشت آبش و میگیریم. به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و خوب خوب گوشت و ورز میدیم. حالا یک عدد تخم مرغ و ۴ قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه میکنیم و دوباره خوب ورز میدیم بعد مواد را به مدت نیم ساعت تا یک ساعت میزاریم یخچال تا گوشت خوب مزه دار شه. در این مدت سس رولت را آماده میکنیم به این ترتیب که یک عدد پیاز متوسط را خلالی یا نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم بعد سه حبه سیر خرد شده یا له شده( بستگی به سلیقه خودتون داره ) به پیاز اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم بعد نمک و فلفل،زردچوبه،زعفران و دو قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه میکنیم و یه تفتی میدیم و حالا دو لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میزاریم سس روی حرارت ملایم بمونه. حالا گوشت را از یخچال میاریم و به پهنای نیم سانت به شکل مستطیل روی کاغذ روغنی پهن میکنیم و روش کمی جعفری خرد شده و زرشک سرخ شده میریزیم و با لبه کاغذ شروع میکنیم به رول کردن گوشت. آروم کاغذ روغنی و از گوشت جدا میکنیم و رولت و درون سس میزاریم حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزه. بعد از اینکه پخت با چاقو که بهتره اره ای باشه رولت رو برش میدیم و با برنج یا نون سرو میکنیم. نوش جان

sanazcatering

قرمه سبزی

طرز تهیه: برای حدود ۴ نفر، ۳۰۰ گرم گوشت خورشتی را با دو عدد پیاز متوسط خرد شده تفت میدیم، نمک و فلفل و زرد چوبه به اندازه لازم اضافه میکنیم بعد ۲۰۰ گرم لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی که قبلا یکی دو ساعت خیس خورده اضافه میکنیم( برای قورمه سبزی لوبیا قرمز استفاده میشه ولی سلیقه ایه من لوبیا چیتی استفاده کردم، لوبیا چیتی در غذا لعاب بیشتری داره) حالا ۵۰۰ گرم سبزی قورمه کاملا ریز شده و سرخ شده اضافه میکنیم مواد را با هم مخلوط میکنیم و تفت میدیم و در آخر، سه ، چهار لیوان آب اضافه میکنیم و میزاریم با حرارت ملایم سه، چهار ساعت بپزه و خوب جا بیفته. ۴، ۵ عدد لیمو عمانی را سوراخ کرده ودر آب میزاریم تا تلخیش گرفته شه ودر اواسط پخت به خورشت اضافه میکنیم. وقتی خورشت ابش تمام شد و جا افتاد به روغن افتاد آمادس. نوش جان

sanazcatering

کوکو سبزی

طرز تهیه: برای حدود چهار نفر، ۵۰۰ گرم سبزی کوکو را با سه عدد تخم مرغ خوب خوب مخلوط میکنیم بعد نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم اضافه میکنیم و اگر دوست داشتیم دو قاشق غذا خوری گردو و یک قاشق غذاخوری زرشک هم به مواد کوکو اضافه میکنیم ولی گردو و زرشک سلیقه ایست‌‌. بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شد کف تابه را روغن میریزیم و صبر میکنیم گرم شه بعد مواد کوکو را روی روغن ریخته و در تابه را میزاریم تا کوکو بپزه بعد از اینکه پخت برمیگردونیم تا طرف دیگه هم خوب بپزه‌. نوش جان

sanazcatering

کوکو بروکلی

طرز تهیه: برای ۴ نفر، ۳۰۰ گرم کلم بروکلی را پاک میکنیم، ساقه هاشو میبریم و سر کلم را خرد میکنیم، میشوییم و در آب در حال جوش میریزیم و میزاریم ۵ دقیقه در آب و نمک در حال جوش باشه بعد آبکش میکنیم و آب سرد روش میگیریم تا رنگش سبز بمونه.حالا ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای را در ظرفی میریزیم و با همزن دستی هم‌میزنیم تا بافتش از هم جدا شه بعد سه عدد تخم مرغ را بهش اضافه میکنید و هم میزنیم نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه دلخواه اضافه میکنیم و نوک قاشق مربا خوری زعفران ساییده شده، یک حبه سیر له شده و بعد دو قاشق غذا خوری سر پر آرد و سه قاشق غذا خوری پیاز سرخ شده. همه مواد را خوب مخلوط میکنیم و در آخر بروکلی ها را با پشت چنگال له میکنیم و به مواد اضافه میکنیم. اگر دوست داشتیم میتونیم کاملا بروکلی ها را پوره شده اضافه کنیم یا تکه های بزرگتر خرد کنیم. هر جور که سلیقه خودتونه میتونید تغییر بدین بعد از اینکه همه مواد خوب مخلوط شد روغن را در تابه میریزیم تا داغ شه و مواد را یا با قالب مورد نظرتون و یا با قاشق مثل کوکو سیب زمینی درون روغن داغ شده ریخته و دو طرفش و سرخ میکنیم. توصیه میکنم حتما این کوکو را امتحان کنید به نظرم کوکوی واقعا خوشمزه و متفاوتیه نوش جان

sanazcatering

دسر توت فرنگی

طرز تهیه: برای چهار تا ظرف دسر، دو لیوان توت فرنگی را درون مخلوط کن با نصف پیمانه خامه و نصف پیمانه شیر کاملا مخلوط و پوره میکنیم. بعد یک قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را با سه قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط میکنیم و روی حرارت کتری میزاریم تا با بخار آب حل شه. حالا یک لیوان شیر و دو قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مرتب هم میزنیم تا شیر سر نره وقتی شیر جوش اومد بلافاصله ژلاتین حل شده در آب را اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد مواد را از روی حرارت برمیداریم .حالا یک لیوان خامه اضافه میکنیم کم کم میریزیم و مرتب هم میزنیم وقتی خوب مواد با هم مخلوط شدن میزاریم چند دقیقه بمونه تا خنک شه. بعد از سرد شدن توت فرنگی ها را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم بعد درون ظرفهای مورد نظر میریزیم( ظرفهای تک نفره یا قالب ژله) و میزاریم یخچال دو ، سه ساعت بمونه تا سفت شه. اگر تو قالب ریختیم میتونیم بعد از سفت شدن مثل ژله از قالب برگردونیم تو ظرف اگر هم ظرفهای تک نفره باشه که با توت فرنگی و خامه و .... تزیین میکنیم. نوش‌جان

sanazcatering

حلوا

طرز تهیه: ابتدا شربت حلوا را آماده میکنیم به این ترتیب که یک لیوان آب را همراه نصف لیوان شکر در قابلمه میزیزیم و کمی حرارت میدهیم، حالا دو قاشق غذا خوری گلاب و دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده و کمی هل را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر خوب در آب حل شه، شربت آماده شده را کنار میزاریم .حالا یک لیوان آرد گندم را در تابه ریخته و تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگش کمی عوض شود، مرتب هم میزنیم تا آرد نسوزد. بعد از اینکه رنگ آرد عوض شد یک سوم لیوان روغن مایع داغ شده را به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند، حالا با احتیاط شربت را به آرد و روغن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا جایی که حلوا به روغن بیفته و در ظرف میریزیم و تزیین میکنیم. نوش جان

sanazcatering

چیز کیک کلاسیک

طرز تهیه: برای حدود ۶ نفر ۲۰۰ گرم( یک بسته) بیسکوییت دیجستیو را یا با دست و یا با دستگاه کاملا خرد میکنیم بعد ۱۵۰ گرم کره نرم شده بهش اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم وقتی حالت خمیری پیدا کرد کف قالب که بهتر قالب کمری باشه کاملا یکنواخت پهن میکنیم و درون یخچال میزاریم تا سفت شه. حالا یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با ۴ قاشق غذا خوری آب سرد مخلوط میکنیم‌ و روی بخار آب جوش میزاریم تا ژلاتین خوب در آب حل شه در ظرفی دیگر ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای، ۱۰۰ گرم شکر و یک قاشق چایخوری وانیل را با هم مخلوط میکنیم با همزن دستی و یا برقی مواد را خوب مخلوط میکنیم بعد ۲۰۰ گرم خامه را هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و در آخر به ژلاتین حل شده نصف فنجان آب سرد اضافه میکنیم و و ژلاتین را به مواد پنیری اضافه کرده و خوب خوب مخلوط میکنیم و روی بیسکوییت خرد شده میریزیم و با پشت قاشق خوب صاف میکنیم. مواد را در یخچال میزاریم دو، سه ساعت بمونه تا آماده شه. بعد برش میزنیم و با مربا یا میوه تزیین میکنیم نوش جان